Stijlvolle woning

8560 Wevelgem

Schitterende Art Deco woning met 5 slaapkamers en mogelijkheid tot praktijkruimte!

Een stijlvolle interbellum woning met enorm veel mogelijkheden... 

Achter deze prachtige gevel schuilt een zee van ruimte. Doorheen de woning vinden we vele mooie originele elementen, eigen aan de periode, zoals de houten vloeren, prachtige deuren en trappen,.... We komen binnen via de mooie inkomhal die toegang biedt tot de grote leefruimtes en de keuken. Dankzij de afgesloten veranda is het bureel achteraan mooi verbonden met de leefruimte, keuken en hebben we een zicht op de tuin en de open Leievallei. Via een trap kunnen we van hieruit tevens naar de tuin. 

De eerste verdieping beschikt over 1 kleine en 2 ruime slaapkamers en een badkamer met douche, lavabo en toilet. De tweede verdieping heeft nog 2 slaapkamers, berging en een badkamer met douche, lavabo en toilet. 

Via de oprit kunnen we naar de 'kelderverdieping'. Hier zijn er zeer veel mogelijkheden. Dit verdiep kan gebruikt worden als garage met bergruimte, maar evenzeer als praktijk, hobbyruimte,…

Achteraan in de zuid georiënteerde tuin is het genieten in alle rust. Het prachtige zicht op de mooie Leievallei krijgt u er gratis bij. 

Op heden wordt de woning uitgebaat als een drukbezette B&B (huize Bianca), maar is uiteraard ook geschikt als gezinswoning. 

De voorbije jaren werd steeds geïnvesteerd in dit eigendom. Vernieuwde elektriciteit (conforme keuring), badkamers, ramen met dubbele beglazing,…

Dankzij de vele energiebesparende maatregelen (condensatieketel op gas, zonnepanelen, zonneboiler,...) is er een laag EPC (360) en energieverbruik!  

Een unieke eigendom te Wevelgem met een zeer goede verbinding naar Kortrijk, Menen, de A19, ring Kortrijk,…!

Verdere info of bezoek? Contacteer rechtstreeks de eigenaar via 0487/34.29.48 of gino.vanneste@belgacom.net. Of kom langs op één van volgende 2 kijkdagen, Paasmaandag 22 april of woensdag 1 mei, telkens van 11u tot 16u30 na afspraak met de eigenaar.

259.000 euro